Jump to content


Photo
- - - - -

Barcrest Costa del cash no lamps qork


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 rexer

rexer

    Newbie

  • New Members
  • 29 posts

Posted 29 September 2021 - 04:32 PM

Hi guys.

I have a Costa del cash club and it has been working fine for years. Today I could smell burning and all the lamps had stopped working.

No fault alarms

All power supply fuses ok
Mpu5 shows no 34v
Mux5 shows green led
Machine works just no lights.

Cant find the source of the burning smell.....

Any ideas?

Edited by rexer, 29 September 2021 - 04:32 PM.


#2 rexer

rexer

    Newbie

  • New Members
  • 29 posts

Posted 06 October 2021 - 03:40 PM

Nobody?

#3 TommyC

TommyC

    Layout Designer

  • Layout Creator
  • PipPipPipPipPip
  • 2831 posts

Posted 07 October 2021 - 12:31 AM

It is normally the fuse in the psu what causes all lamps to break. Try changing the fuse anyway even though you think it's fine, it could of spit at the top or bottom of fuse, which will make it hard to identify 

 

I'm sure on mpu 5 they have a fuse on the mux board which drives the lamps/ extenders. Try that fuse and make sure it's OK.


Hold the bells mate.

#4 meme3

meme3

    SocialDragon368

  • Regulars
  • 227 posts

Posted 16 October 2021 - 07:14 AM

It is normally the fuse in the psu what causes all lamps to break. Try changing the fuse anyway even though you think it's fine, it could of spit at the top or bottom of fuse, which will make it hard to identify 

 

I'm sure on mpu 5 they have a fuse on the mux board which drives the lamps/ extenders. Try that fuse and make sure it's OK.

Or you could just play the emulated version.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users