Jump to content


JimmyJambler

Member Since 14 Jun 2005
Offline Last Active Jun 23 2005 08:53 am
-----

Posts I've Made

In Topic: JPM Emulator

15 June 2005 - 01:47 pm

thanks for the advice but id be quite surprised if its the sound card as all of the sound samples play.

More likely a permission problem as its on my computer at work and knowing them they'll have some sort of protection enabled. Will try on my PC at home and post any progress

Thanks

In Topic: JPM Emulator

15 June 2005 - 07:54 am

I Have JPeMu 2.5 Running on XP and I cant get any of the roms for any machines to work, keeps coming up with the same out EACCESSVIOLATION error when trying to open the game roms. On start up I also get Failed to set data for 'Copyright' Error and it doesnt recognise any of my files in the Game Manager

Not sure what my problem is to be honest.

In Topic: JPM Emulator

14 June 2005 - 11:21 am

there are no .gam files for the machines ive downloaded, ive tried that with all of them, reextracting and placing in different folders, im getting an EAccess Error Violation when trying to open the ROM.

In Topic: JPM Emulator

14 June 2005 - 11:18 am

Hi People cannot get anything to work on this. Load files onto emulator with sound no problems, cant get the ROMs to load, keeps coming up with an EaccessViolation error or something

PLease Help

In Topic: JPM Emulator

14 June 2005 - 11:12 am

No Didnt work, only runs .gam files. I can get all the info up but dont be able to get the ROM to work