Jump to content


Photo
- - - - -

MFME HELP Temp Fix (ac97)


  • Please log in to reply
33 replies to this topic

#21 Guest_altharic_*

Guest_altharic_*
  • Guests

Posted 10 May 2007 - 05:19 PM

LMAO I think I know that I was mearly reporting that they were updated as a lot like to keep their drivers up to date know I do.

#22 Guest_altharic_*

Guest_altharic_*
  • Guests

Posted 06 November 2007 - 09:34 PM

*Bump* realtek drivers are updated again.

Realtek AC'97 audio driver package 4.02
Realtek High Definition audio driver 1.80
Realtek High Definition audio driver 1.80 for Windows Vista

#23 angelus118

angelus118

    Member

  • Regulars
  • 164 posts

Posted 29 December 2007 - 05:59 PM

*Bump* realtek drivers are updated again.

Realtek AC'97 audio driver package 4.02
Realtek High Definition audio driver 1.80
Realtek High Definition audio driver 1.80 for Windows Vista



Will the Hd audio driver sort out my mfme sound problems on vista?

#24 Guest_altharic_*

Guest_altharic_*
  • Guests

Posted 29 December 2007 - 06:11 PM

If the problem is it freezing then yes its highly likely, I'd try it anyway.

#25 angelus118

angelus118

    Member

  • Regulars
  • 164 posts

Posted 29 December 2007 - 06:21 PM

No. The problem is it sound like my speakers are inside a tin can rolling down a hill.:(

#26 renoufchr

renoufchr

    Arcade Mod

  • Regulars
  • 389 posts

Posted 29 December 2007 - 06:28 PM

once again my ac97 thread is back!!!!

#27 Guest_altharic_*

Guest_altharic_*
  • Guests

Posted 29 December 2007 - 06:41 PM

No. The problem is it sound like my speakers are inside a tin can rolling down a hill.:(


still worth an update, do you have any of the 'sound effect' crap on in the config?

#28 angelus118

angelus118

    Member

  • Regulars
  • 164 posts

Posted 29 December 2007 - 07:00 PM

No. I have turned that off.(first thing I did when I upgraded to vista. Made all my music sound shite.) Anyway I have downloaded and updated and cannot notice any difference. Dont get me wrong, its not all layouts. I am playing 777 heaven at the mo(ta hts!)(and dads version) and its crackly. Nudges I can barely hear. I just cannot remember it being like this when I had xp. Maybe its just vista being vista.

#29 Guest_altharic_*

Guest_altharic_*
  • Guests

Posted 29 December 2007 - 07:17 PM

Could just be the card itself AC97 aint that good at the sound that MFME uses do you have another card to test?

Also are other sounds ok or is it just MFME? Like are mp3s ok?

#30 angelus118

angelus118

    Member

  • Regulars
  • 164 posts

Posted 29 December 2007 - 07:21 PM

Yeah its just mfme. Is it my card then?

#31 Guest_altharic_*

Guest_altharic_*
  • Guests

Posted 29 December 2007 - 07:27 PM

Very highly likely if new drivers do bugger all consider a new sound card even a 10-15 card would do.

#32 angelus118

angelus118

    Member

  • Regulars
  • 164 posts

Posted 29 December 2007 - 07:38 PM

Will do. Cheers for the advice.:)

#33 blade333

blade333

    Junior Member

  • New Members
  • 1 posts

Posted 11 April 2009 - 12:34 PM

my mfme is being anoying and coming up with this message each time i try to load a newish machine : access violation ataddress 0044F6D0 in module 'MFMEv_10.1a.exe' write of address 00000658 : plz help it is annoying now and it is pretty much the same on the v 9.4 aswell :cry:

Edited by duplu, 11 April 2009 - 12:40 PM.


#34 Fruity_Goodness

Fruity_Goodness

    Member

  • New Members
  • Pip
  • 236 posts

Posted 11 April 2009 - 12:58 PM

AC97=DIRTY

The clue is in the question. The 97 stands for 1997. It's 12 year old technology that refuses to die.
He who wrestles with a turd will be beshitted whether he fall under it or over it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users