Jump to content


Photo

Scorpion Issue 2 Board no sound but can hear humm from speaker


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 killer1734

killer1734

    Newbie

  • New Members
  • 1 posts

Posted 09 July 2018 - 06:32 AM

Hi All am new to this picked up my first fruit machine today guy i brought it from said it worked but just before selling it he tried it and had only loud buzzing noise.Anyway i brought if from him hoping it would be a fault i could fix.

On the scorp board there was 2 cards plugged in 1 sound card i guess the other is rom card.Both had green corrosion in connectors so i cleaned them up and retried power up.

I now have fruit machine now working but dont have any sound.I know there is a battery issue with leakage and i think this caused the corrosion it has lifted the green laquer on board around it but tracks still look ok around area.

I also noticed there is a green led near battery and its not on always off also all dip switches on the board are all off dont know if thats correct.

The fruit machine is a ALL IN A DAYS WORK.Hope someone has came across one of these.

I have added a pic of main board it also has a variable pot i guess this must be to turn up and down sound but tried and doesn't do anything.

Any help on how to get sound would be appreciated.

Also any info on if dip switches need setting.

 

Thanks again for any help given.

Attached Files



#2 Twostroker

Twostroker

    Newbie

  • Bronze Supporters
  • 87 posts

Posted Yesterday, 10:10 PM

Think I saw this for sale too was it in Northampton? The corrosion looks pretty bad...id doesn't take a lot to cause problems. If you can talk a closer picture of the battery area. Difficult to say if it can be fully fixed.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users