Jump to content


Photo
- - - - -

sys80 help


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 cashbox1

cashbox1

    Carry On Regardless

  • Layout Creator
  • PipPipPipPipPip
  • 2232 posts

Posted 14 May 2018 - 12:55 PM

hi folks was wondering if anyone could help me please.im trying to load a sys80 jpm rom,ive done what i think i need - button and reel matrix,reels, alpha,ive set the rom type in rom loader,but wwhen i click start,theres no activity at all. any help appreciated

 

 

bry


heavy.......


#2 Mavroz

Mavroz

    odd job man...

  • Layout Creator
  • PipPipPip
  • 795 posts

Posted 14 May 2018 - 02:15 PM

Is there any activity in the debug screen ?

#3 cashbox1

cashbox1

    Carry On Regardless

  • Layout Creator
  • PipPipPipPipPip
  • 2232 posts

Posted 14 May 2018 - 02:29 PM

nothing at all mate


heavy.......


#4 Mavroz

Mavroz

    odd job man...

  • Layout Creator
  • PipPipPip
  • 795 posts

Posted 14 May 2018 - 02:59 PM

Then the rom probably isn't Sys80 or it is corrupt.

 

Even if the rom was corrupt you would expect something to show.

 

Work through the other techs and see if there is any sign of life in the debugger.



#5 TommyC

TommyC

    Layout Designer

  • Layout Creator
  • PipPipPipPipPip
  • 2032 posts

Posted 14 May 2018 - 04:09 PM

Whats the game.
Hold the bells mate.

#6 hitthesix

hitthesix

    Layout Designer

  • Layout Creator
  • PipPipPipPipPip
  • 3190 posts

Posted 14 May 2018 - 06:06 PM

hi folks was wondering if anyone could help me please.im trying to load a sys80 jpm rom,ive done what i think i need - button and reel matrix,reels, alpha,ive set the rom type in rom loader,but wwhen i click start,theres no activity at all. any help appreciated

 

 

bry

Have you made button 5 as a checkbox???

 

if not then that's   possibly  why it won't show any sign of life.



#7 cashbox1

cashbox1

    Carry On Regardless

  • Layout Creator
  • PipPipPipPipPip
  • 2232 posts

Posted 16 May 2018 - 10:56 PM

sorry to bump this again,but i need a bit more help....sorry lol.can anyone tell me how i configure the sound and meters on this tech please ?


heavy.......


#8 Mavroz

Mavroz

    odd job man...

  • Layout Creator
  • PipPipPip
  • 795 posts

Posted 17 May 2018 - 04:02 AM

I sent you a layout with the roms /game running.

Still waiting for a reply or a thanks after you downloaded it by the way......

Try downloading a sys80 layout and look for yourself how to configure it.

Good luck.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users