Jump to content


Photo

{Scorpion 4}Deal or No Deal - What's In Your Box?


  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#1 Matty.N

Matty.N

    Member

  • Regulars
  • 2929 posts

Posted 09 June 2017 - 07:12 PM

File Name: Deal or No Deal - What's In Your Box?

File Submitter: Matty.N

File Submitted: 09 Jun 2017

File Category: Scorpion 4


Thanks to spa & Cashbox1 for testing
 
Decided to use 123/456 on the numberpad as a means to hi/lo
S for Step
P - Play DOND
D - Deal
N - No Deal
 
Enjoy!


Click here to download this file



#2 nails

nails

    The furniture

  • Silver Supporters
  • 4276 posts

Posted 09 June 2017 - 07:45 PM

thanks matty !



#3 davie

davie

    Junior Member

  • New Members
  • 14 posts

Posted 09 June 2017 - 07:51 PM

bitmag image not available what that mean mate ? 



#4 andy-1

andy-1

    Layout Creator

  • Layout Creator
  • PipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 09 June 2017 - 08:30 PM

Thank You



#5 vectra666

vectra666

    No1. Lurker

  • Layout Creator
  • PipPipPipPipPip
  • 6317 posts

Donator

Posted 09 June 2017 - 11:18 PM

Thanks for this, one of the first donds released.
must catch up with these layouts. Problem is I get to involved with making them and not enough time playing them.
Cheers
Always on the scrounge for free stuff!!
The more I do today, The less I do tomorrow.
Fme is alive and screaming into the 21st century!
Enjoy FME and Happy Gaming!!!!

#6 cashbox1

cashbox1

    Make it idiot proof, and someone will make a better idiot.

  • Layout Creator
  • PipPipPipPipPip
  • 2008 posts

Posted 10 June 2017 - 01:38 AM

thanks mate :D



is all that we see or seem but a dream within a dream?


#7 Mavroz

Mavroz

    odd job man...

  • Layout Creator
  • PipPip
  • 675 posts

Posted 10 June 2017 - 07:19 AM

Thanks



#8 geeman875

geeman875

    Newbie

  • Regulars
  • 33 posts

Posted 10 June 2017 - 09:12 AM

cheers bud, but keep getting bitmap image not valid any help please also install these fonts how do u do that been waiting yonks for this 1 and cant get it to work :(



#9 richy1976

richy1976

    Part of the furniture

  • Bronze Supporters
  • 1586 posts

Donator

Posted 10 June 2017 - 09:23 AM

Right click font and say install.
Ive not download the layout yet.

#10 wearecity

wearecity

    MFME V5.2 User.

  • Gold Supporters
  • 703 posts

Posted 10 June 2017 - 09:26 AM

bitmag image not available what that mean mate ? 

 

 

cheers bud, but keep getting bitmap image not valid any help please also install these fonts how do u do that been waiting yonks for this 1 and cant get it to work :(

 

When are you getting this error?

 

Possibly to do with the fonts.

 

To install the fonts, you simply go to the install these fonts folder and click on the font. Windows will then say, you already have it, or it will install it. I've a feeling, you might be opening MFME, then browsing into the install these fonts folder and seeing nothing. That's because MFME is looking for .gam files, not font files.

 

The font files are not specific to FME, even the MFME font could be used in a word document for instance.


From Wizard "Ah lol, well 5.2 will have effects for all techs :)


#11 geeman875

geeman875

    Newbie

  • Regulars
  • 33 posts

Posted 10 June 2017 - 09:42 AM

ive extracted the font file opened the file from desktop there are 3 in the file lithograph-bold ,mfme and wingdings2 which 1do   right click to install  ive done that twice now and it saying already exists so I tried to load it and it says the same bitmap image is not valid cheers



#12 richy1976

richy1976

    Part of the furniture

  • Bronze Supporters
  • 1586 posts

Donator

Posted 10 June 2017 - 10:13 AM

Do the 3 overwrite any thats installed.

#13 geeman875

geeman875

    Newbie

  • Regulars
  • 33 posts

Posted 10 June 2017 - 11:18 AM

no it just says file already exists do u want to replace them, am stuck 1 ov my favourite machines and cant play it :realmad:



#14 ash 83

ash 83

    Newbie

  • New Members
  • 8 posts

Posted 10 June 2017 - 11:24 AM

It seems to be a broken layout that i can't load for some reason. I've tried reinstalling fonts, re-starting e.t.c but i'm getting the same 'bitmap' error. I can open in edit mode and some items (such as the number reel) appear to be missing.

Very odd, this is the only layout to do this and i have played around 50 of the new releases without any errors so far.
 



#15 vectra666

vectra666

    No1. Lurker

  • Layout Creator
  • PipPipPipPipPip
  • 6317 posts

Donator

Posted 10 June 2017 - 11:47 AM

this isn't a broken layout it works perfectly fine, 

@Ash have do you run or open this layout?

is it just the fonts that need installing onto you pc first, how i install fonts is simple if you've cortania or whatever she's called the bird in you computer via windows 10 anyways type in fonts in her searchbar, then goto control panel for the fonts, open the control panel and it should open the fonts available within you computer then simply drag the fonts over to them, it will then copy/add them to your collection.

then close the pages and re load mfme/layout as normal 

 

also a simpler way to do it as richy states just right click the fonts and install, never knew you could do it that way so even i learn from this lol 

Attached Files

  • Attached File  font.png   404.77KB   0 downloads

Edited by vectra666, 10 June 2017 - 11:49 AM.

Always on the scrounge for free stuff!!
The more I do today, The less I do tomorrow.
Fme is alive and screaming into the 21st century!
Enjoy FME and Happy Gaming!!!!

#16 wearecity

wearecity

    MFME V5.2 User.

  • Gold Supporters
  • 703 posts

Posted 10 June 2017 - 12:04 PM

You are trying to open this with MFME V5.1 ?

 

Check your MFME version, by clicking on About on the menu bar and reading what it says in the window.

 

If I try to open it in V5, I get the bitmap error.


From Wizard "Ah lol, well 5.2 will have effects for all techs :)


#17 Matty.N

Matty.N

    Member

  • Regulars
  • 2929 posts

Posted 10 June 2017 - 12:05 PM

Are you using MFME 5.1? Invalid Bitmap seems to happen when using newer layouts in older versions of MFME.



#18 Matty.N

Matty.N

    Member

  • Regulars
  • 2929 posts

Posted 10 June 2017 - 12:27 PM

Updated layout, the £25 & Mega Streak values were lamped the wrong way around.

 

Thanks to jamesy4 for bringing this to my attention.


Edited by Matty.N, 10 June 2017 - 12:28 PM.


#19 ash 83

ash 83

    Newbie

  • New Members
  • 8 posts

Posted 10 June 2017 - 01:32 PM

thanks for the help folks. I tried dragging the fonts in and for some odd reason it now works, bloody windows ha ha !!!

Thanks again, i will give this a bashing in a bit. I have been playing £20 through each machine i have in turn at the moment and have had an incredible run of good luck this morning. I am now £200 in profit thanks to most machines being in a good mood! mind you the 1st spin on DOND Casino that gave mega streak for £70 certainly helped...



#20 vectra666

vectra666

    No1. Lurker

  • Layout Creator
  • PipPipPipPipPip
  • 6317 posts

Donator

Posted 10 June 2017 - 01:45 PM

thanks for the help folks. I tried dragging the fonts in and for some odd reason it now works, bloody windows ha ha !!!

Thanks again, i will give this a bashing in a bit. I have been playing £20 through each machine i have in turn at the moment and have had an incredible run of good luck this morning. I am now £200 in profit thanks to most machines being in a good mood! mind you the 1st spin on DOND Casino that gave mega streak for £70 certainly helped...

i speak for everyone thats helped you, glad you've got it sorted and enjoy yourself


Always on the scrounge for free stuff!!
The more I do today, The less I do tomorrow.
Fme is alive and screaming into the 21st century!
Enjoy FME and Happy Gaming!!!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users